Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie, helse og omsorgsfag

BMH – Juleverksted på biblioteket

Bord med julepynt, nisser og mandarinerDa er endelig desember her og vi inviterer tradisjonen tro til juleverksted i biblioteket! Fra tirsdag til torsdag (1.-3. desember) denne uka blir det servering av gløgg og pepperkaker ved inngangen til biblioteket i 2.etg. Opp trappa i 3.etg ved Orakel-skranken har vi rigget til et lite verksted med ulike førjulsaktiviteter. Her kan du blant annet pynte pepperkaker, flette julekurver og lage annen julepynt. En ypperlig pauseaktivitet i eksamenslesinga.

Husker du ikke hvordan du lager julekurver? NRK Super har noen enkle oppskrifter på hvordan man lager fletta julekurver med videoveiledning du kan følge. Vi har også hengt opp bilder med instruksjoner på tavla ved verkstedet. Har du noen andre spennende mønster del de gjerne med oss eller den du sitter ved siden av!

Om du har lyst til å prøve noe annet kan du kanskje brette noen hvite origami-juletrær, eller prøve deg på forskjellige varianter av hvite papirstjerner? Fine å ha i vinduet eller som pynt andre steder.

 

Velkommen!

 

 

Stikkord: , , , ,

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp