Nyheter om kilder, arrangementer og historisk materiale

Digitalt bibliotek

av 7. april 2020 i Diverse med Ingen kommentarer

Gunnerusbiblioteket er i likhet med alle NTNU sine bibliotek dessverre stengt for tiden pga. faren for koronasmitte. Det betyr heldigvis ikke at bibliotekets tjenester er stengt. Universitetsbiblioteket tilbyr mye litteratur som er digitalt tilgjengelig; mye er tilgjengelig via Oria.

Les om bibliotekets digitale tjenester på vår kanal på Innsida.

For deg som skriver oppgave anbefaler vi bibliotekets veiledninger – se Oppgaveskriving på Innsida.

Vi anbefaler å følge Universitetsbibliotekets nyhetskanal på Innsida; Nytt fra Universitetsbiblioteket. Du er også velkommen til å kontakte en av våre bibliotekarer. For Lokal- og slektshistorie kontaktes fagansvarlig Per-Olav Broback Rasch på e-post. Alternativt kan du også sende e-post til support@ub.ntnu.no

Universitetsbibliotekar i eldre historie ved NTNU Gunnerusbiblioteket.

Stikkord: , , , , ,

Om forfatteren

Om forfatteren: Universitetsbibliotekar i eldre historie ved NTNU Gunnerusbiblioteket. .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.