Nyheter om kilder, arrangementer og historisk materiale

Slektsforum. Om Trondheimsslekter

av 23. oktober 2015 i Byer med Ingen kommentarer
Nidarosdomen (3)

Trondheim

Slektsforskere og andre med Trondheimsslekter som interessefelt inviteres til Slektsforum onsdag 28.okt. kl.18.30. En innledning gis om hvilke muligheter litteraturen og arkivene på Gunnerusbiblioteket gir om temaet. Billedsamlingen inneholder fotografier av Trondhjemske personer og familier. Vi ser også på hvilke muligheter internet gir.

Dette er uformelle møte der du kan bidra med egen forskning og egne funn, denne gangen om Trondheims-familier. Enkel servering.

Velkommen til Gunnerusbiblioteket, Kalvskinnsgate 1.  Gratis parkering.

Om forfatteren

Om forfatteren: Sølvi Løchen. Universitetsbibliotekar ved NTNU Gunnerusbiblioteket. Ansvarlig for lokal- og slektshistorie og jobber med formidling av bibliotekets historiske kilder. .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.