Fagressurser, nyheter og tips til oppgaveskriving og litteratursøk

Latinamerikansk forfatter til Litteraturhuset

12. og 13. februar kan du møte den kolombianske forfatteren Juan Gabriel Vásquez (1973-) på Litteraturhuset!

NTNUs spesialister på latinamerikansk litteratur og kulturkunnskap,
Alissa Vik og Anne Karine KIeveland, leder samtalen.

I sine romaner kombinerer Vásquez den gode fortellingen og mystiske romankarakterer med samtidshistorie fra hjemlandet Colombia. Vi leser utdrag fra romanene og får høre hvordan narkosmugling og politisk vold har preget forfatterskapet, og hvordan forfatterens egen historie veves inn i hans litterære univers.

Arrangementet  det 12. februar holdes på spanskarrangementet den 13. februar holdes på engelsk.

Billetter koster 50/100 kr og arrangementene er gratis for studenter på ISL. Informasjon og billetter og andre detaljer finnes i Facebookarrangementene som det er lenket til over.

Om forfatteren

Om forfatteren: Inger Hesjevoll Schmidt-Melbye er førstebibliotekar og fagansvarlig for litteratur- og språkvitenskap samt kulturhistoriske fag ved NTNU Universitetsbiblioteket. .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.