Kategorier
Fagskriving Oppgaveskriving UBrss

Ny video om kildekritikk på NTNU Oppgaveskriving

Semesteret nærmer seg slutten, og mange leverer i disse dager hjemmeeksamener, bacheloroppgaver og masteroppgaver.  Det er kanskje noen som sitter med en følelse av at de gjerne skulle hatt noen konkrete råd og tips til hvordan man skriver gode oppgaver?  Kanskje dere savner framgangsmåter for å finne relevant forskningslitteratur, og kanskje dere er usikre på hvordan man refererer til denne litteraturen? Bibliotekets hjelpeside NTNU Oppgaveskriving hjelper deg med akkurat dette!  Nå har vi lagt ut en ny video om kildekritikk, som vi håper kan være nyttig å ha med seg videre i utdanningsløpet.  Lykke til med oppgaveskrivingen!

Av

Johanne Slettvoll Kristiansen is a postdoctoral scholar specializing in British and Scandinavian eighteenth- and nineteenth-century cultural history. She is part of an international research project exploring the historical and cultural roots of European state-sanctioned lotteries (https://www.ntnu.no/blogger/lotteryfantasy/). The project is funded by The Research Council of Norway for the period of 2022–2024.

Legg igjen en kommentar