Fagressurser, nyheter og tips til oppgaveskriving og litteratursøk

Lurer du på om du kan lese masteroppgaver fra NTNU?

I disse dager leverer årets kandidater masteroppgaven sin. Kandidatene leverer oppgaven elektronisk, og fyller samtidig ut en avtale om elektronisk publisering av oppgaven. Dersom studenten har gitt sitt samtykke, vil masteroppgaven publiseres i NTNU Open etter sensur. Det kan være greit å vite at det tar litt fra eksamen er avlagt til oppgaven er tilgjengelig digitalt.

Nylig har HF-fakultetet delt ut pris for beste masteroppgave i 2014/2015 og 2015/2016. Disse gode masteroppgavene kan leses her:

Anne-Karoline Sunde Jakobsen«Why do we not make the story more premium than life?» : representing the holocaust in Jonathan Safran Foer’s Everything Is Illuminated

Ingvil Håberg Velle: Partisippkongruens og formelle subjekt i herøydialekta : ein dialektsyntaktisk studie

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.