Fagressurser, nyheter og tips til oppgaveskriving og litteratursøk

Skrivenatt 22. september, Biblioteket Dragvoll – hjelp til oppgaveskriving

av 31. august 2015 i Fagskriving, Skrivenatt med Ingen kommentarer

Vi gjentar suksessen og arrangerer Skrivenatt 22. september fra kl. 17.00-23.00 i biblioteket på NTNU Dragvoll. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være med og når du vil komme.

Lurer du på hvordan du skal skrive semesteroppgaven du skal levere inn? Hvordan du skal forstå oppgaveformuleringa eller om du har løst oppgaven riktig? Under Skrivenatt kan vi hjelpe deg med å gi svar på alle spørsmål du måtte ha til det å skrive en akademisk oppgave.

På Skrivenatt får mulighet til å:
– Skrive på egen hånd
– Få hjelp av læringsassistenter og fagpersoner
– Bli kjent med biblioteket og få hjelp med litteratursøk
– Delta på ulike workshoper

Skrivenatt er et tilbud til alle studenter på NTNU Dragvoll. Du kan få utbytte av kvelden uavhengig av hvor langt du har kommet i studiene. Ta med deg oppgaven og pensum når du kommer.

Vi ses for en hyggelig skrivekveld!

Mer info om arrangementet finner du på http://www.ntnu.no/isl/skrivenatt

Om forfatteren

Om forfatteren: Marius Warholm Haugen er førstebibliotekar og fagansvarlig for litteraturvitenskapelige og kulturhistoriske fag ved NTNU Universitetsbiblioteket. .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.