Team NTNU – Kunnskapsbasert toppidrett

Toppidrettsstudentene

Jørgen Graaabak

Han er olympisk mester i kombinert fra Sochi og har OL-sølv fra lakgkonkurransen i OL i Pyeongchang, 8 pallplasser inkludert 3 seire i verdenscupen 2018/2019 og med på laget til VM i Seefeld. Studerer samfunnsøkonomi på andreåret

Jan Schmid

Jan Schmid, som fikk med seg OL-sølv fra lagkonkurransen i Pyeongchang og 2.plass i verdenscupen totalt i 2017/2018 studerer til master i pedagogikk. Fra før har han 3 bronser og 2 sølv fra VM i kombinert. Har nærmere 300 studiepoeng fra forskjellige fagretninger. Er også tatt med til VM i Seefeld 2019.

Trond Håkon Trondsen

Trond Håkon Trondsen, som viste seg frem i 2018-utgaven av Tour of Norway med 4. og 5. plass på etapper der, i tillegg til 20 topp-10-plasser i internasjonale UCI-ritt forrige sesong. Han sykler på Team Coop og studerer industriell økonomi og teknologiledelse på 3.året.

Eirik Mysen

Eirik Mysen, som ble nr 26 på 5-mila og 29.plass på 10km i NM 2018 og har en 6.plass fra NM 15 km går for Team Telemark og studerer kybernetikk og robotikk.

Trond Einar Moen Pedersli

Trond Einar Moen Pedersli fikk med seg sølv fra Student-VM i sprint, EM-bronse fra sprintstafett og ble nr. 23 i VM på sprintdistansen i 2018. Trond Einar studerer industriell økonomi og teknologiledelse.

Sigrid Alexandersen

Sigrid Alexandersen vant NM-gull på sprintdistansen og var med på det norske laget som tok bronse under EM sprintstafett i 2018. Hun studerer økonomi og administrasjon og satser mot VM på hjemmebane i 2019. Foto: Sven Alexxanderson

Petter Svingen

Petter Svingen har flere verdenscupstarter og rodde VM i roing i lettvektsfirerbåten til Norge i 2017. Petter er tredje på laget som studerer industriell økonomi og teknologiledelse. Han har nå kommet inn på Harvard og skal ro for universitetslaget der.

Petter Tufte

Petter Tufte er nordisk mester i 2017 og rodde inn til sølv under NM i singel 2018. Han er med på elitelaget til Norges Roforbund og har i tilegg startet sitt eget lag «Team AF» med AF-gruppen. Petter studerer bygg og miljøteknikk.

Fredrik Gjesbakk

Fredrik Gjesbakk fikk med seg en 7.plass fra verdenscup og 2. plass totalt i IBU-cup i 2017/2018 og studerer Økonomi og administrasjon

Sindre Skjøstad Lunke

Sindre Lunke vant klatretrøya i Arctic Race of Norway og deltok i fjorårets Paris-Roubaix. Han sykler for profflaget Riwal Readyness og studerer bevegelsesvitenskap og psykologi

Jørgen Madslien

Jørgen Madslien studerer bygg og miljøteknikk og tok bronse individuelt og vant EM-gull i ski-orientering stafett februar 2019. Han satser videre mot universiaden og VM i mars.

Magnus Krog

Magnus Krog, fikk med seg en 4.plass fra verdenscupen i Granåsen i 2018 og har fra før OL-gull fra lagkonkurransen og individuell bronse fra normalbakken i Sochi. Han går årsstudium i samfunn, teknologi og kunnskap og er med på laget til VM i Seefeld 2019.

Topp