Team NTNU – Kunnskapsbasert toppidrett

Trond Håkon – Årets kontinentalrytter?

av 22. november 2018 i sykkel med Ingen kommentarer

I en avstemning på procycling.com (ekstern link) kan man nå stemme over hvilken rytter man mener er årets norske kontinentalrytter. Og Team Coop sin allsidige rytter Trond Håkon Trondsen er en av de 10 rytterne som er plukket ut til avstemmingen!

– Sesongen 2018 har vært den beste så langt i karrieren, og jeg har tatt flere steg i riktig retning. I Team Coop er det flinke folk som har tro på meg, som har gitt meg muligheter. Det har blitt i underkant av 20 topp 10 plasseringer, hvorav flere i de aller største vi er med på som Tour of Norway, sier Trond Håkon når han blir spurt om  å oppsummere denne sesongen.

Han vant Scandinavian race Uppsala (ekstern link til artikkel), ble nr. 8 sammenlagt i Tour de Normandie  og fikk med seg to topp 5-plasseringer i Tour of Norway. Han har altså jevnt over levert svært gode resultater. Likevel er det noen ting Trond Håkon skulle vært foruten, som han skal prøve å unngå til neste år.

– Velt i høy hastighet har ødelagt noen konkurranser, og vært til hinder for enda større progresjon, skriver han. -I tillegg ble det litt for stor belastning i juni og overgangen til Portugal rundt og Arcitc race, som gjorde at høsten ble litt for tung til å prestere optimalt, skriver Trond Håkon.

-Ved å rette opp i disse tingene og fortsette den gode utviklingen håper jeg å løfte toppresultatene et hakk, slik at jeg oftere er topp 3, og får flere seire!

Bli litt bedre kjent med Trond Håkon og treningen hans i dette intervjuet:

 

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Topp