Kategorier
kombinert

Kombinasjonens mester

Magnus Krog har levert bedre resultater i både hoppbakken og i sporet i høst og nå beviste han fremgangen ved å gå inn til en bronsemedalje på søndagens 10 km i kombinert. Endelig er mannen med individuell bronsemedalje og stafett-gull fra OL i Sochi tilbake der han skal være etter noen trøblete sesonger. Familiefaren har i tillegg begynt å studere ved NTNU.  Det er altså litt logistikk som skal gå opp for at hverdagen ruller knirkefritt.

https://www.instagram.com/p/BqVLqoBh-pT/

Vi fikk et reisebrev fra Magnus på Beitostølen:

Formen har vært god i høst, spesielt langrennsformen. Har trent veldig bra, men veldig lite fart. Så det var hardt å gå konkurranse igjen. Satser på at to brutale løp gjør seg fram mot neste helg. Hoppinga starta veldig dårlig, men fant litt ut av det etterkvart. Så for min del handler det nå om å finne en god rytme og flyt, sånn at selvtilliten kommer litt i hoppbakken. Da kan det bli bra :) Det er veldig godt å være med igjen fra start, og hovedgrunnen er nok at jeg har fått trent mer uavbrutt gjennom sommer og høst. Gleder meg til å komme i gang med sesongen, men er samtidig litt spent. Alt handler om å lykkes i bakken for meg, det er der skoen trykker. Får jeg litt selvtillit i bakken, så tror jeg det blir en bra sesong!

Håper på noen gode plasseringer før jul og litt bekreftelse på at jeg fortsatt kan hevde meg. Det har vært utfordrende å komme tilbake i studier etter et veldig langt avbrekk, men det har vært veldig godt for meg å fått utfordringer på litt andre områder. Må bruke hodet litt annerledes. Det å ta fatt på en oppgave hvor jeg føler jeg er nesten helt blank, har vært utfordrende, men samtidig veldig givende når jeg etterhvert har klart å mestre det. Det gir også en trygghet i det å være med på Team NTNU der jeg får hjelp og tilrettelegging for at jeg skal kunne klare det.

Det er ganske hektiske dager med familie, toppidrett og skole, så oppfølgingen og tryggheten her fra både støtteapparat og medstudenter på Team NTNU har hjulpet meg i troen på at jeg kan klare kombinasjonen. Jeg har to målsetninger før jul, og det er å prestere godt i verdenscup og samtidig bestå min første eksamen på snart ti år. Det er en utfordring som har vært litt blandet av frykt og nysgjerrighet, men etterhvert som jobbingen med skole har kommet i gang, så føler jeg meg trygg på at det kan gå bra :) Det blir hvertfall en spennende nok førjulstid i år.

Under samlingen til Team NTNU i høst tok vi en prat med Magnus hvor han snakket om spenningen som bygger seg opp før det braker løs! Se videoen under:

Magnus Krog

  • OL-gull stafett Sochi
  • OL-Bronse 10 km Gundersen normalbakke Sochi
  • Tre individuelle og tre seire i stafett i verdenscupen
  • Bronse i stafett fra jr. VM i 2007
  • Startet å konkurrere i verdenscupen i 2008/2009-sesongen
  • Første seier i verdenscupen (i Kuusamo) 25/11/2011
  • Har 6 topp 10-plasseringer på arenaen i Seefeld der vinterens VM arrangeres
  • Studerer kunnskap, teknologi og samfunn ved NTNU og i år tar han faget «Innovasjon, kunnskap og kommunikasjon – 15SP«
  • Har tidligere studert bevegelsesvitenskap ved NTNU

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *