Team NTNU – Kunnskapsbasert toppidrett

4.plass på sprintstafett for Håkon Westergård og Norge

av 8. august 2018 i orientering med Ingen kommentarer

Håkon avsluttet sitt bidrag for Norge i VM i orientering med en god 3. etappe og løp laget opp fra 4. plass til 2.plass før sisteetappe, men en dansk superetappe hindret norsk medalje. Alm som vant sprinten dagen før, løp Danmark opp fra en 7.plass til bronse på sin etappe. I etterkant var det norske laget fornøyd med 4.plass.

-Alle på laget gjorde veldig lite feil og vi klarte å være med når medaljene skulle deles ut. Vi hadde dessverre ikke hellet med oss denne gangen, men tror med slik løping kan holde til medaljer av alle valører ved en annen anledning! sa Håkon etter stafetten. Håkon leverte masteren i juli og nå venter jobb i AF-gruppen.

Vi gratulerer Håkon, «mesterskapsløperen» med nok en god prestasjon i et VM i orientering. Nå venter jobb i AF-gruppen hvor Håkon skal jobbe som RPA (robotic process automation)-utvikler. Håkon skriver om jobben:

-Jeg leverte masteren i starten av juli og ser veldig frem mot å starte å jobbe. Førsteinntrykket av AF-gruppen og det jeg skal jobbe med er veldig bra. Det blir veldig spennende å jobbe i byggebransjen nå ettersom de mer eller mindre gjennomgår en IT-revolusjon og den jobben jeg skal ha bistår dette i veldig høy grad. Jeg skal jobbe som RPA-utvikler og det handler i store trekk om å automatisere deler av virksomheten. Kan lese mer om bakgrunnen til mitt initiativ i AF-gruppen her: https://www.weforum.org/agenda/2018/06/construction-industry-future-scenarios-labour-technology/

Håkon er altså med helt i front når byggebransjen skal digitaliseres. I masteroppgaven «Fast Marching and Fast Sweeping for optimal path planning» brukte håkon disse to metodene for å generere optimalt veivalg i orientering! Så med maskinlæringsteknikker for å finne optimalt veivalg i orientering håper vi Håkon er med helt i front når medaljer skal deles ut i fremtidige mesterskap i orientering også, selv om han ikke lenger er student.

Det er altså et VM på hjemmebane til neste år så nå får vi se om Håkon Jarvis Westergård blir like god på å kombinere jobb med toppidrett som han har vært til å kombinere 100%-studier og toppidrett! Vi håper derfor at AF-gruppen er med og hjelper Håkon mot fremtidige mesterskap. #dual career

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.