Kategorier
Diverse

Påskehilsen fra oss på SEKOM

Vi er endelig fulltallige, med Heidi Gilstad og Hana Gustafsson på plass på senteret! Her er den glade gjengen samlet før påske:

Bilde av alle som jobber på SEKOM som smiler og ønsker god påske.
SEKOM-gjengen samlet. Bak, f.v.: Silje Ohren Strand, Marit Olave Riis-Johansen, Gøril Thomassen Hammerstad og Kristin Halvorsen. Foran f.v. Ellen Andenæs, Ingrid Stock, Hana Gustafsson, Turi Marte Brandt Ånerud og Heidi Gilstad. (Lars Sigfred Evensen, Srikant Sarangi og Pia Farstad Eriksen, som ikke kunne være tilstede)

Det er mye aktivitet på SEKOM om dagen, vi har blant annet hatt flere kurs om vitenskapelig skriving for studenter både på Gløshaugen og Dragvoll, og så seint som i går sendte vi inn søknad om opprettelse av masterprogram i faglig kommunikasjon!

Etter påske skal vi blant annet ha foredrag om kommunikasjon med pasienter og pårørende ved Tronsletten Habiliteringssenter, og vi skal ha et seminar om brukermedvirkning for Kreftforeningen og gjennomføre et kurs i allmennrettet forskningsformidling for Zero Emission Neighbourhoods – følg med på bloggen for å lese mer om våre spennende aktiviteter.

Men nå vil vi bare ønske dere alle:

En riktig god påske! Vi håper dere får mange gode samtaler på påskefjellet (eller i påskebyen/-landet) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *