Norges teknisk-naturvitenskapelige universitetet

En herre med bart (snart)

1. movember: Rektor uten bart.

1. movember: Rektor uten bart.

Om dere lurer på hvorfor jeg ser litt ustelt ut nå i november, kan jeg betrygge dere med at det er for en god sak.

I november hvert år er Movember-aksjonen  ansvarlig for mange barter globalt. Ved hjelp av barten, samler menn over hele verden inn penger og skaper bevissthet om prostata- og testikkelkreft, samt psykisk helse.

70 prosent av overskuddet som samles inn i Norge går til Kreftforeningen. Og det gir resultater! Faktisk fikk et miljø ved NTNU 1,2 millioner av fjorårets innsamlede midler  til et prosjekt der de skal etablere en bedre metode for å påvise tilbakefall hos pasienter som har blitt operert for prostatakreft.

I fjor samlet Stavanger inn mer penger enn Trondheim, og ble kåret til Norges barteby. Vi vet jo at Trondheim er Norges virkelige bartehovedstad – vi skal vi ta den plassen i år!

Fordi dette er en viktig sak som fortjener oppmerksomhet, er jeg med på denne aksjonen. Og jeg vil oppfordre både ansatte og studenter med anlegg for hårvekst i ansiktet, om å stille overleppen til rådighet i november.

Husk å knytte dere til NTNU sitt eget nettverk.

Her er min Movember-side.

Stikkord: , , , , , , ,

Stengt for kommentar.

Toppen