Norges teknisk-naturvitenskapelige universitetet

Gratulerer Skabaré!

I går hadde jeg gleden av å overvære årets UKE-revy, Skabaré, sammen med deler av styret og resten av NTNU-ledelsen. Det var en sann fornøyelse!

Jeg tror jeg har sett alle UKE-revyene siden jeg så min aller første, som NTH-student i 1967. Og jeg nøler ikke med å si at årets er en av de aller beste. Det var imponerende nivå både på sang- og danseprestasjoner, og ikke minst koreografi. Og det viktigste i en god revy – tekstene satt som et skudd. Gode poenger, skarpe samtidsbilder, kort mellom latter og ettertanke og mange velrettede spark – i dobbel forstand.

Jeg vil gratulere UKA09 og Samfundets Interne Teater med en glitrende god revy! Og til alle dere andre – løp og se!

Stikkord: , , ,

Stengt for kommentar.

Toppen