Norges teknisk-naturvitenskapelige universitetet

Åpen respons på bloggen

Da jeg startet denne bloggen, ba jeg om tilbakemeldinger. Mange av dere har respondert på det, og sendt meg synspunkter og innspill på mail. De aller fleste har jeg svart direkte.Mange har etterlyst at denne responsen skal være åpen for alle, og ligge tilgjengelig her på bloggen. Argumentene har vært gode og lett forståelige. Det er imidlertid en krevende form, ikke minst fordi det innebærer en enda mer aktiv oppfølging fra min side. I en stram tidsplan, er det ikke alltid enkelt å finne den tiden en slik kontinuerlig oppfølging vil kreve.

Jeg vil likevel gjøre et forsøk, og håper på overbærenhet om det i perioder vil ta tid før jeg kan svare og kommentere. Derfor er fra nå av denne sida åpen for kommentarer og debatt.

Og for de av dere som heller vil bruke mailen, er det selvfølgelig fortsatt et alternativ.

Uansett valg av kanal; jeg er takknemlig for all respons og alle bidrag til enda bedre kommunikasjon ved NTNU.

Stikkord: , , ,

1 kommentar

URL for tilbakesporing | RSS feed for kommentarer

  1. Jørgen Hovelsen sier:

    Dette er meget gledelig!

Toppen