Dekan ved NTNUs Fakultet for økonomi

ØK-nytt uke 33

av 18. august 2019 i Ukategorisert med Ingen kommentarer

Hei alle! Grunnet sen tilbakekomst fra Arendal ble det en sen oppdatering av blogg denne uken. Hele sist uke var jeg på farten. Mandag var det immatrikulering i Trondheim i regnvær, men et fint arrangement likevel. Etter seansen utendørs deltok jeg med en tale på immatrikuleringen til IØT:

Etter dette tok jeg tog til Gjøvik og overnattet der, før det var klart for en ny runde med dekankappe dagen etter, på Campus Kallerud. Og regnværet hadde vi jammen klart å ta med oss:

Immatrikulering på Gjøvik

Fra Gjøvik bar det videre til Arendal, hvor jeg tilbrakte resten av uken, innlosjert på en båt. Vi deltok i en rekke debatter og foredrag, virkelig et tettpakket og spennende program.

På fredag sendte NTNU ut en pressemelding som er gjengitt i de fleste medier og med større dekning i Universitetsavisa og Adresseavisen: Gunnar Bovim trekker seg som rektor fra onsdag denne uken. Årsaken til akkurat onsdag er at vi har styreseminar og styremøte på Gjøvik onsdag og torsdag kommende uke, så han deltar på dette som det siste før han trekker seg. Han fortsetter i en rådgiverstilling i rektors stab ved NTNU. Bakgrunnen for valget er at han har blitt kjæreste med campusdirektør Merete Kvidal, og de har vurdert at relasjonene blir for tette til at det er fornuftig at begge fortsetter i sine stillinger. Han har to år igjen av sitt åremål, og valgte etter eget ønske å tre tilbake. Fra torsdag kommer prorektor Anne Borg til å fungere som konstituert rektor inntil stillingen blir lyst ut. Nærmere avklaringer på dette vil bli bestemt når styret møtes til uken.

Det var de viktigste hendelsene. Jeg er på jobb mandag og tirsdag, og tirsdag ettermiddag drar vi igjen med tog til Gjøvik for det nevnte seminaret. Deretter skal vi dekaner som har aktivitet i Ålesund dra dit, så jeg er ikke hjemme igjen før fredag kveld. Lurer du på noe i forhold til alt som skjer, bare ta kontakt med meg!

Monica

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp