Dekan ved NTNUs Fakultet for økonomi

ØK-nytt uke 16

av 20. april 2018 i Ukategorisert med Ingen kommentarer

Hei! Ny uke har passert uten de helt store nyhetene. For min del har jeg jobbet med flere utvalg på vegne av NTNU. Digital politikk har kommet enda litt lenger, og det finnes en presentasjon på Innsida nå: https://innsida.ntnu.no/start#/feed/1b66e817-80b2-3d0d-a340-60f1cd2a8110/82811320-ae68-31c4-802b-8ce64016b6df Saken vil komme på høring etter hvert, og har påvirkning på hvilke satsninger vi gjør på IT-siden ved NTNU fremover. Har du innspill er det bare å si fra.

Jeg har også jobbet i en gruppe som leverer sin utredning i dag, og som handler om det såkalte økosystemet for innovasjon, med TTO og NTNU Accel sine roller, behovet for inkubator på campus for studenter og ansatte og eventuelle investeringsfond. Denne vil danne et av grunnlagene for en mulig endring av dette økosystemet.

Ny gladmelding i Ålesund: Gavemidlene fra Sparebanken Møre har utløst gaveforsterkingsmidler fra NFR på drøyt 800.000 knyttet opp til TEFT lab. Veldig flotte nyheter!

Søknadstallene ble presentert fra samordna opptak i går. På listen over mest søkte studium ved NTNU (førsteprioritet) ligger vi på 2. plass med øk adm på HHS med 933 søkere og 3. plass med Indøk med 875, kun slått av sykepleierutdanningen som hadde 1190 primærsøkere. Indøk har suverent flest søkere av sivilingeniørstudiene. Les mer her: http://www.universitetsavisa.no/student/2018/04/19/Stadig-flere-vil-ta-h%C3%B8yere-utdanning-73833.ece

Da blir det helg etter hvert, håper den blir bra!

Monica

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp