Dekan ved NTNUs Fakultet for økonomi

ØK-nytt uke 33

av 18. august 2017 i Ukategorisert med Ingen kommentarer

Hei alle sammen! Da er en særdeles hektisk uke tilbakelagt. Vi har tatt i mot til sammen 1300 nye studenter på våre ulike studieprogram på tre campuser! for min del startet uken i Arendal mandag og tirsdag, der jeg deltok sammen med resten av NTNUs ledelse på Arendalsuka. Spennende arrangement med totalt 800 ulike foredrag og møteplasser i skjæringspunktet mellom politikk, utdanning, forskning og næringsliv. Vel tilbake på onsdag tok vi i mot nye studenter i Trondheim, i øsende regnvær! På en mottakelse etterpå kom en viktig melding fra statssekretær Bjørn Haugstad i KD: Regjeringen forutsetter at samling av Campus skjer rundt Gløshaugen, fortrinnsvis i vest, slik NTNU selv har ønsket. De kommer også sannsynligvis med et vedtak om utbygging på nyåret. Det betyr at vi kommer et skritt nærmere vårt mål om et innovasjonssenter i nærheten av Rustbygget, som kan samle fakultetets aktiviteter i Trondheim. Saken ligger her: http://www.universitetsavisa.no/campus/2017/08/16/Regjeringen-vil-ha-utbygging-av-campus-vest-for-Gl%C3%B8shaugen-67995.ece

I går torsdag var det tilsvarende immatrikulering i Ålesund og Gjøvik. Per Bjarte representerte fakultetet vårt i Ålesund, mens jeg var tilstede på Gjøvik og tok i mot omkring 150 nye studenter på de fire studieprogrammene vi har der. En flott seremoni begge steder. Så nå er vi i gang!

Neste uke skal jeg være med å ta i mot 100 nye masterstudenter på MØA og Master i ledelse av teknologi på HHS, og vi har nytt møte i strategigruppen. Tirsdag og litt av onsdag skal jeg til Jægtvolden på seminar med NTNUs nye styre, og så går det slag i slag utover.

God helg alle sammen!

Monica

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp