Her skriver vi om medieforskning ved NTNU

Søker etter stipendiat i mediepedagogikk

av 8. november 2017 i Informasjon med Ingen kommentarer

Daniel Schofield

Sjelden mulighet: Det er ledig stilling som stipendiat i mediepedagogikk ved NTNUs Institutt for pedagogikk og livslang læring. Kontaktperson er førsteamanuensis Daniel Schofield.

Stipendiatstillingen er rettet mot søkere som interesserer seg for det mediepedagogiske fagområdet, altså pedagogiske prosesser i grenselandet mellom mediekultur, skolekultur og hverdagsliv.

Stillingen er knyttet til forskergruppen MEDLiE (Media Literacy and Education Research Group) og det nystartede forskningsprosjektet ELEMENT – «Exploring learning and Living through Media and New Technology Practices». Dette prosjektet utforsker hvordan mediepraksiser utfolder seg i ungdommers liv – hvordan lærer unge mennesker, hvordan skaper de mening og mestrer livet i vår mediedominerte kultur?

Her er lenke til utlysningen: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/144301/3-stipendiater-i-pedagogikk-og-livslang-laering

Kontaktinfo: Daniel Schofield, daniel.schofield@ntnu.no, tlf. 930 40 095.

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.