Her skriver vi om medieforskning ved NTNU

NTNU-bidrag på Medieforskerkonferansen

av 1. november 2016 i Informasjon, Ukategorisert med Ingen kommentarer

Her er paperne NTNU’ere presenterte på Medieforskerkonferansen 2016 i Bergen i oktober.

Er du interessert, så klikk deg inn på person og finn kontaktinformasjon.

• «The paradox of writing when creating audio-visuals», av Svein Høier, Institutt for kunst- og medievitenskap.
  • «Parents and their Ambiguous Domestication of Disney», av Ingvild Kvale Sørenssen, Institutt for pedagogikk og livslang læring. Les egen sak om dette paperet.
  • «Prosjektledelse i media som eget fagfelt», av Jens Barland, Avdeling for informatikk og medieteknikk.
  • «Framing Terror and Imagining Terrorists in Zero Dark Theory», av Anne Gjelsvik, Institutt for kunst- og medievitenskap.
  • «How to read it» – refleksjoner over annotasjonens betydninger i datavisualisering, av Sara Brinch, Institutt for kunst- og medievitenskap.
  • «Daily Media Habits: Exploring a Media Psychological Understanding of Young Adults Use and Mastery of Computers and Mobile Phones in their Daily Lives», av Ingunn Hagen, Psykologisk institutt (medforfattere: Priya Nayar og Usha S. Nayar).
  • «Cameras and Kitchens: A critical study of the ‘women’s cinema’ in Norway», av Ingrid Synneva Holtar, Institutt for kunst- og medievitenskap.

PS: Ser du noe i oversikten som bør rettes, så send beskjed til medialab@ntnu.no. Takk!

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.