Kategorier
eLæring Verktøytips

E-læringskurs i Office 365

Nå kan du lære mer om Office 365 ved å delta i et e-læringskurs i Læringsportalen. Kurset er laget i et samarbeid mellom IT ved Silje Riseng og Multimediesenteret ved Niklas Eriksson.

Niklas Eriksson

Tekst, Niklas Eriksson, overingeniør E-læring

Tilpasset bloggen, Tonje Mogstad Høivik, Læringsstøttesenteret

Office 365

Office 365 er en samling verktøy spesielt tilpasset deling og samarbeid, og inkluderer Officepakken med samhandlingsverktøy som TeamSites og Skype for Business.

Opplæring og støtte er viktig for å kunne utnytte verktøyene på en hensiktsmessig måte. NTNU jobber kontinuerlig med å styrke sin internopplæring, og Ekurs er en av satsingene som vil vokse fremover.   I Læringsportalen, som er en plattform for kurstilbud og kompetanseheving, finner du allerede nå relevante Ekurs.

Ekursene finner du i kurskatalogen

Interaktivitet og korte videomoduler

Det nye E-læringskurset Office 365 består av flere korte videomoduler som viser litt av verktøyenes muligheter. Steg for steg får du lære hvordan man deler filer og oppretter TeamSites, og hvordan man effektivt kan samarbeide med kollegaer på tvers av geografiske avstander.

Du kan også lære deg hvordan du kan bruke Officepakken direkte i nettleseren, og hvordan du kan få bortimot ubegrenset lagringsplass i skya.

Videre er kurset interaktivt, og du bestemmer selv hva du vil lære mer om. Du navigerer fritt ut fra en hovedmeny, og velger det som interesserer deg.

Kurset ligger alltid tilgjengelig i Læringsportalen; så lenge du har en datamaskin eller nettbrett kan du logge inn og lære mer.

Opplæringsressurser om Office 365