Kunnskap for en bedre verden.

DLR ved NTNU høsten 2018

av 6. august 2018 i Smånytt med Ingen kommentarer

DLR-tjenesten (Digitale læringsressurser) fra Unit avd. Bibsys tas for alvor i bruk ved NTNU høsten 2018. Etter planen vil 10 emner ved NTNU få tilgang til DLR-tjenesten, for å kunne lagre og bruke digitale læringsressurser der. Det blir naturligvis gitt opplæring i bruken for de som ønsker det, og de som har behov vil få brukerstøtte. Interesserte enheter og publisister kan gjerne ta kontakt. Universitetsbiblioteket ved NTNU er nå eier av systemet ved NTNU, og koordinerer bruk og utvikling ved NTNU sammen med Læringssenteret. DLR er tett integrert i Blackboard Learn ved NTNU. Karen Johanne Buset er operativ kontaktperson på Universitetsbiblioteket, og Christian Moen Fjære ved Læringssenteret.

Arnt Richard Rørvik er opprinngelig kybernetiker, har arbeidet som førstekonsulent/overingeniør ved Nasjonalbiblioteket, som høgskolelektor ved Høgskolesenteret i Nordland (nåværende Nord universitet) og har vært leder for IKT tjenesteutvikling ved HiST. Jobber både med utvkling, strategi og arkitektur, og har vært prosjektleder tidligere ved innføring av nye tjenester for ansatte og studenter ved HiST.

Kan kontaktes på epost arnt.r.rorvik@ntnu.no, eller på tlf. 73559167.
Fram til 1.1.2017 leder jeg prosjektet "LOR ved NTNU".

Stikkord: ,

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.