Kunnskap for en bedre verden.

DLR og OpenContent (xpLor) snart klare til test

av 28. august 2016 i Smånytt med Ingen kommentarer

DLR and OpenContent (xpLor) soon ready for testing?

(Press link above for English edition, Courtesy of Google translate)

Som tidligere meldt vil både Bibsys’ DLR og Blackboard Open Content (tidligere kjent som xpLor) bli testet som LOR sammen med Blackboard Learn. Bibsys’ DLR er snart tilpasset BbL i en første versjon. Tilpasningen tar sikte på enkel bruk (keep it simple!) med rask arbeidsflyt og god funksjonalitet. Utvalgte norske informasjonskilder integreres i DLR tidlig i høst. Fra starten av september av vil begge disse LORene bli prøvd ut, og testene vil ta for seg tema som dekker både arbeidsflytbeskrivelsene som er laget i høst, og kravspesifikasjonen som ble klar før sommerferien. Kravspesifikasjonen vil samtidig bli oppdatert for å inkludere nye aspekter som dukket opp i enkelte brukstilfeller i arbeidsflytbeskrivelsene.

Arnt Richard Rørvik er opprinngelig kybernetiker, har arbeidet som førstekonsulent/overingeniør ved Nasjonalbiblioteket, som høgskolelektor ved Høgskolesenteret i Nordland (nåværende Nord universitet) og har vært leder for IKT tjenesteutvikling ved HiST. Jobber både med utvkling, strategi og arkitektur, og har vært prosjektleder tidligere ved innføring av nye tjenester for ansatte og studenter ved HiST.

Kan kontaktes på epost arnt.r.rorvik@ntnu.no, eller på tlf. 73559167.
Fram til 1.1.2017 leder jeg prosjektet "LOR ved NTNU".

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.