Bare enda et NTNU Blogg-nettsted

UU-laben er i sommerferiemodus

Nå er det sommer på gang og som resten av Norges befolkning, tar vi oss en velfortjent ferie. Vi vil med dette bildet, tatt på vakre Høsbjør under strategimøtet vårt tir-ons denne uken, ønske leserne våre en fin fin sommer – med masse sol og is og så ses vi til høsten!! 

Strategimøte for UU-laben på Hotel Norge Høsbjør i Brummundal

Strategimøte for UU-laben på Hotel Norge Høsbjør i Brummundal (Bildetekst: Fra venstre ser vi Jonny Nersveen, Iver Eugen Jensen, Fred Johansen, Astrid Stadheim, Kari Oline Øverseth og dekan Torbjørn Skogsrød. Foto: Anne Britt Torkildsby)

PhD i design; med bakgrunn i industridesign, som nå forsker ved Norsk forskningslaboratorium for universell utforming, NTNU i Gjøvik

Stikkord:

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Topp