En blogg fra Allmennmedisinsk forskningsenhet (AFE) Trondheim

Ny artikkel om fastlegers arbeidspress

Bjarne Austad er medforfatter på en artikkel som har sett på fastlegers opplevelse av sin arbeidssituasjon. Artikkelen med tittelen «Increasing workload in Norwegian general practice – a qualitative study» er publisert i BMC Family Practice og baserer seg på både individuelle og fokusgruppe intervju av norske fastleger i 2017- 2018.

Foto: Anne-Line Bakken, NTNU

Forfatterne kommer med følgende konklusjon;

This study found heavy and increasing workload in general practice in Norway. The explanations appear to be multi-faceted and many are difficult to reverse. The GPs expressed worries that they will not be able to provide the population with the expected care and services in the future.

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp