En blogg fra Allmennmedisinsk forskningsenhet (AFE) Trondheim

Blod og Bein: Ny antologi om lidelse, lindring og behandling i norsk medisinsk historie.

av 12. mars 2019 i Ukategorisert

Egil Fors fra AFE Trondheim har bidratt til en ny antologi fra Nasjonalbiblioteket om lidelse, lindring og behandling i norsk medisinsk historie; Blod og Bein. Antologien består av 14 tekster skrevet av: Aina Schiøtz, Mina Adampour, Wasim Zahid, Egil A. Fors, Anne Spurkland, Anne Kveim Lie, Gro Nylander, Preben Aavitsland, Ragnar Stien og Espen Dietrichs, Espen Stueland, Ellen Støkken Dahl, Camilla Stoltenberg,og Hanne Nøkleby, Finn Skårderud, Bjørn Godøy. Boka finner du HER

Egil Fors holdt foredrag om dette 6.mars 2019 – se nettsiden til Nasjonalbiblioteket

Stikkord:

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Det er stengt for kommentarer.

Topp