En blogg fra Allmennmedisinsk forskningsenhet (AFE) Trondheim

Recovery Norge; «Lytt til dem som har blitt friske»

av 23. januar 2019 i Ukategorisert

For 2 år siden, 27. januar 2017, tok Henrik Vogt, allmennlege og forsker ved AFE Trondheim, iniativ til å starte nettverket Recovery Norge. Nettverket består av personer som er blitt friske av «medisinsk uforklarte» lidelser som kronisk utmattelsessyndrom (ME), tinnitus, fibromyalgi gjennom teknikker eller behandlinger som omhandler tenkning, handling og/eller mellommenneskelig interaksjon.


Nettverket ønsker å skape håp og forståelse for dem som har blitt friske av denne typer lidelse. Recovery Norge ble lanseres offentlig som et nettverk gjennom en kronikk i Aftenposten (“Lytt til dem som er blitt friske”). Litt senere ble Recovery Norges offentlige nettside lansert

Stikkord: , , , , , ,

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Det er stengt for kommentarer.

Topp