En blogg fra Allmennmedisinsk forskningsenhet (AFE) Trondheim

Anna Stavdal, fastlege i Oslo, valgt til president for verdens allmennlegeorganisasjon,WONCA WORLD

av 17. oktober 2018 i Ukategorisert med Ingen kommentarer

Anna Stavdal, fastlege i Oslo, er valgt til president for verdens allmennlegeorganisasjon,WONCA WORLD.

Anna Stavdal er spesialist i allmennmedisin og universitetslektor ved Universitetet i Oslo. Hun har vært leder for Norsk selskap for allmennmedisin, nåværende Norsk forening for allmennmedisin og var initiativtaker til og president for Nordic Federation of General Practice. Da hun ble valgt til president for WONCA Europe i juni 2016, var hun den første kvinnelige presidenten i organisasjonen, og den første lederen som var fra Norge. Anna er også en av «founding members» i nettverket Nordic Risk Group (NRG) som professor Irene Hetlevik ved AFE Trondheim stiftet i 2004. Nettverket er fortsatt er i full drift og rommer også en tidlgere president i Wonca World, den svenske allmennlegen Göran Sjönell.

Stikkord: ,

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.