Bakgrunn og aktiviteter

AKTUELT

 

Jeg tilbringer vanligvis to dager på instituttet og en dag i Studio Apertura hver uke. Torsdag har jeg hjemmekontor og fredag har jeg som regel fri.

Jeg bruker mest tid på veiledning av prosjekt- og  masterstudenter som stort sett har oppgaver under temaer som Digital samprosjektering, BIMog beregning, Blockchain.

Jeg sysler også med å skrive noen kronikker, blant annet sammen med min gode kollega Einar N. Strømmen. Som terapi skrev jeg tidligere leserinnlegg i Universitetsavisa når frustrasjonen tok overhånd, men nå er jeg nektet spalteplass av NTNUs Sjefssensor Tore Oksholen. Oksholen-Posten bærer fortsatt det misvisende navnet "Universitetsavisa". Det er like misvisende som å kalle NTNU et "universitet".

Dessuten har jeg syslet en stund med å skrive en liten informasjonshistorie. Jeg tjenestegjør som misjonær i den norske digitalmisjon.

Jeg har flyttet alle mine digitale aktiviteter og eiendeler ut på nettet (Google, Dropbox, Jottacloud, Bitcasa, Copy). Epost, kalender, nettsteder og dokumenter har jeg nå på Google, og det fungerer helt utmerket: masser av plass og full frihet. Etter at jeg kvittet meg med DELL/MS Windows og gikk over til Apple MacBook Air og iMac fungerer også maskinvaren prikkfritt.

Lenker:

Vitenskapelig, faglig og kunstnerisk arbeid

Et utvalg av nyere tidsskriftspublikasjoner, kunstneriske produksjoner, bok, inklusiv bokdeler og rapport-del. Se alle publikasjoner i databasen

Tidsskriftspublikasjoner

  • Schiefloe, Per Arne; Syvertsen, Tor Guttorm. (1993) Coordination : a challenge of the nineties : multimedia as a coordination technology. Telektronikk.

Del av bok/rapport

  • Dahl, Erling Nardo; Strømmen, Einar Norleif; Syvertsen, Tor Guttorm. (2019) A heutagogical approach to rheology. Emerging education futures.
  • Schiefloe, Per Morten; Syvertsen, Tor Guttorm. (1998) Coordination in Knowledge-Intensive Organizations. Coordination Technology for Collaborative Applications.

Rapport/avhandling