Kurstilbud for studenter og ansatte ved DMF og St. Olavs hospital ved Bibliotek for medisin og helse Høsten 2014:
 

Kommer snart!

Vi minner om at det er obligatorisk forhåndspåmelding til våre kurs.

NB! Our courses are normally held in Norwegian, but a few courses are offered in English (English courses have title and information in English).

NB! Biblioteket tilbyr en rekke større og mindre kurs for student- og ansattgrupper ved DMF og St. Olav hvor og når det passer dere best. Sjekk ut bibliotekets tilbud av bestillingskurs.

Åpne kurs ved Bibliotek for medisin og helse for studenter og ansatte ved Det medisinske fakultet og St. Olavs Hospital:

NB! Det kan bli lagt ut flere kurs senere avhengig av behov og kapasitet. Vi anbefaler at du setter deg på venteliste hvis kurset du ønsker er fullt. Vi vil da ta kontakt hvis det blir ledige plasser frem mot kursdagen, event. vil vi vudere å sette opp et ekstrakurs hvis interessen er stor nok.. Klikk på "Påmelding" for å bli satt på venteliste.

Generelt om våre kurs:

Our courses are usually held in Norwegian, but contact us if you are interested in a course held in English.

Vi tilbyr også en rekke større og mindre kurs for student- og ansattgrupper ved DMF og St. Olav hvor og når det passer deltagerne best. Sjekk ut bibliotekets forslag til bestillingskurs. Det lønner seg å bestille kurs i god tid i forveien, da vi har stor pågang i perioder. Vi har dessverre ikke kapasitet til å tilby individuell opplæring i EndNote.

Ta kontakt med oss på bmh@ub.ntnu.no eller på telefon 72 57 66 80 hvis du har spørsmål om kurs eller undervisning.