Bachelorprogram - 3-årig, Gjøvik

Logistikk

Om logistikk

Lurer du på hvordan varene i butikken kommer frem? Lurer du på hvorfor så mange varer er ”made in China”? Er du interessert i å forstå reisen fra en råvare til ferdig produkt? Ønsker du en utdanning hvor du er kvalifisert for jobb etter tre år, men også er kvalifisert for å ta en master? Da er Bachelor i logistikk noe for deg!

NTNU tilbyr også:

Søknadsfrist 15. april 2017

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april (fristen er 1. mars for noen søkergrupper). For studieåret 2016-2017 var det ingen opptaksgrensen i førstegangsvitnemålskvoten og grense på 43,8 poeng i ordinær kvote.

Jobbmuligheter

Utdanningen kvalifiserer til ulike jobber i bedrifter og organisasjoner

Studiets oppbygging

Studiet er en heltidsutdanning med normert studietid 3 år. Omfanget er 180 studiepoeng. Studiet fører frem til graden ”Bachelor i Logistikk”. I tillegg følger studiet anbefalt plan fra Nasjonalt råd for økonomisk-administrativ utdanning (NRØA), som gjør at studiet kvalifiserer til opptak i master i økonomi og administrasjon (siviløkonom).

Studieveiledning

Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere.

10 gode grunner til å velge NTNU

Gradsnavn: Bachelor i logistikk
Studieprogramkode: BLOG
Studiepoeng: 180