Er du på utkikk etter de gode hodene på NTNU?
NTNU Bridge er utviklet med utgangspunkt i NTNU sin sterke posisjon i norsk arbeidsliv. Private og offentlige aktører er ute etter de gode hodene fra og ved NTNU

På nettsiden kan du annonsere oppgaver og jobber uten å måtte betale for det.
NTNU Bridge vil hjelpe deg med rekruttering og nettverk - du vil skape og knytte kontakter.

Finn studenter til oppdraget ditt: www.ntnu.no/bridge


NTNU Alumni er et internasjonalt profesjonelt nettverk for NTNU-ere med nærmere 30.000 medlemmer over hele verden som du kan dele kunnskap og erfaringer med på tvers av fagbakgrunn og nasjonalitet.


Bridge logo

Nylig har Coca Cola og Amnesty International registrert seg på Bridge NTNU. Nå er mer enn 1300 studenter og 100 arbeidsgivere registrert. Spennet i arbeidsgivere sier noe om bredden av utdanningsbakgrunner NTNU tilbyr. Nå er det opp til studenter og faglærere å benytte seg av muligheten Bridge NTNU gir.

Les hele saken her

Pris for beste idé til en stim av droner

Årets Topplederkonferanse var den sjuende i rekken og samlet 150 toppledere og forskere. Målet var å løse samfunnsoppgaver innenfor teamet muliggjørende teknologier. Fem arbeidsgrupper ble utfordret til å utvikle kreative forslag til hvordan FoU og næringsliv kan føre til bedret konkurransekraft. Gruppa som jobbet med maritime problemstillinger vant kåringen av beste idé, og ble premiert med 250.000 kroner til videreutvikling av ideen.

Les mer om resultatene fra Topplederkonferansen

Gjeve priser, glade vinnere

Årets Innovator, gründernes oscarfest, ble en fest for mange friske, spreke idéer. Nesten én million i etablererstipend ble delt ut til Midt-Norges dyktigste gründere. Mobitroll stakk av med den gjeveste prisen, Startstøttestipendet på 500.000 kroner, for sitt læringsspill Kahoot!

Les om alle vinnerne på årets Innovator

Ungdom løser Fremtidens problemer

I dagene fra 25. – 28. april var ungdom fra hele landet samlet i Trondheim for å jobbe med Fremtidens utfordringer. Ungdommene har til felles at de har lederverv, politiske eller organisatoriske.

Les om Fremtidscamp 2014

Siste nytt om nyskaping

Les om nyskaping ved NTNU og SINTEF på Gemini.no