Næringsliv og nyskaping

Tjenester for næringslivet

Har du behov for å

Om å samarbeide med NTNU

Suksesshistorier og resultater fra samarbeid med næringsliv

 

Ved øvrige henvedelser, ta kontakt med rektors stab for nyskaping:
Linn Benedicte Brubakken
Tlf: 918 97 539
Mail: benedicte.brubakken@ntnu.no

 


Ansatte og studenter som trenger hjelp til å finne ut hvilken intern støtte NTNU har innenfor innovasjon og nyskaping finner dette på Innsida.

 


NTNU Bridge

Finn de gode hodene på NTNU

NTNU Bridge er utviklet med utgangspunkt i NTNUs sterke posisjon i norsk arbeidsliv. NTNU Bridge vil hjelpe deg med rekruttering og nettverk – du vil skape og knytte kontakter.

På nettsiden til NTNU Bridge kan du annonsere oppgaver og jobber gratis. Private og offentlige aktører er ute etter de gode hodene fra og ved NTNU. Finn studenter til oppdraget ditt nå.

Les om de gode historiene: Resultater 2013-2015


Alumni - nettverk for tidligere studenter

NTNU Alumni er et internasjonalt profesjonelt nettverk for NTNU-ere med nærmere 30 000 medlemmer over hele verden som du kan dele kunnskap og erfaringer med på tvers av fagbakgrunn og nasjonalitet.


Storslagen innovasjonskonferanse i Trondheim

Vepak vinner Live Crowdfunding under Technoport (Foto: Wil-Lee Wright)

18. - 19. mars ble innovasjonskonferansen Technoport 2015 arrangert på Kunnskapssenteret, NTNU og Studentersamfundet. Noen av verdens beste serieinnovatører delte sine tanker med de cirka 350 deltakerne. Blant foredragsholderne var Atari-gründer Nolan Bushnell og Angela Lamont, direktør for den første folkefinansierte månelandingen.

Et av høydepunktene var da det ble samlet inn 600 000 kroner i løpet av to timer på folkefinansieringsfest på Studentersamfundet. Vepak (bildet) var folkets favoritt.

Les mer om Technoport 2015 på deres nettsider

Pris for beste idé til en stim av droner

Eirik Dyrkoren fra MARINTEK takker konsernbanksjef i Sparebank 1 Midt-Norge, Eli Arnstad, for prisen under Topplederkonferansen. Foto.

Topplederkonferansen 2014 samlet 150 toppledere og forskere. Målet var å løse samfunnsoppgaver innenfor temaet muliggjørende teknologier. 5 arbeidsgrupper ble utfordret til å utvikle kreative forslag til hvordan FoU og næringsliv kan føre til bedret konkurransekraft.

Gruppen med ideen om undervannsdroner vant 250 000 kroner

Siste nytt om nyskaping

Les om nyskaping ved NTNU og SINTEF på Gemini.no