Informasjon for studenter på bachelorprogram i rådgivning og voksnes læring

Timeplan

Timeplan for alle emner på bachelor i rådgivning og voksnes læring høsten 2015 finnes på emnesidene under fanen "timeplan". På it's learning legges det ut forelesningsplaner som gir en detaljert oversikt over semesteret.

 

Ny student høsten 2015?

Som ny student får du tilsendt et brev med opplysninger om studiestart i slutten av juli. Informasjon legges også ut her på nettsidene våre nærmere studiestart.

Velkommen til oss!

Nødvendige formaliteter som bør ordnes tidlig i semesteret

1.Betal semesteravgift

Dette gjør du på Studentweb: www.ntnu.no/studier/studentweb

Du trenger PIN kode og personnr for å logge deg på studentweb. Frist for betaling av semesteravgift er 1. september, men gjør det NÅ!

 2.Semesterregistrering/bekreftelse av studieplanen

Dette gjør du også på Studentweb. Alle studenter skal godkjenne en utdanningsplan som viser progresjonen i den planlagte utdanningen. Du melder deg også til eksamen på Studentweb. Frist for semesterregistrering og eksamensmelding er 15. september, men gjør det NÅ! Fra tirsdag 11. august til fredag 21. august vil det fra kl 09 – 15 være en stand i "gata" på Dragvoll (overfor matbutikken). Der finner du studiekonsulenter fra SVT-fakultetetsadministrasjonen som kan hjelpe deg med utdanningsplanen.

Hvis du har problemer med utdanningsplanen etter 21. august kan du ta kontakt med SVT-fakultetet på 73 59 19 00 eller send en e-post til utdanningsplaner@svt.ntnu.no. Du vil få tilsendt et semesterkort til semesteradressen din.

 3.Studiebevis

Dette får du hos byggsikring (Bygg 6. nivå 3). Brukes som legitimasjon og som adgangskort på ytterdører, lesesaler og datasaler. Brukes også som lånekort på biblioteket. Du må ha betalt semesteravgiften før du kan ordne deg adgangskort

 4. Datatilgang

Som student får du e-postadresse og gratis tilgang til datamaskiner og internett. For å få dette trenger du brukernavn og passord. Dette får du på denne adressen: https://bas.ntnu.no/activation. Brukernavn og passord bruker du også for å komme deg inn på Innsida og på It`s learning. Har du problemer med dette kan du få hjelp på Orakelkontoret (skranke ved biblioteket på Dragvoll) Tlf: 73 59 18 10.

Studiehåndboka

Du kan lese i studiehåndboka på nett: www.ntnu.no/svt/studier/studiehandbok Den gir deg informasjon om studiene og generelle bestemmelser du forventes å kjenne til som student (blant annet generell studieinformasjon, oppbygging av studier/ grader, forkunnskapskrav i emner, obligatorisk aktivitet).

Timeplaner og eksamensdatoer

Følg med på www.ntnu.no/studier/emnesok. Her finner du oppdatert informasjon om timeplan, rom og eksamensdatoer, til enhver tid. Søk opp emne med kode, emnenavn eller i den alfabetisk listen, og bla deg gjennom fanene for å finne den informasjonen du trenger.

Informasjon om undervisning, pensum, frister og oppbygning av hvert enkelt emne legges ut på It`s learning av faglærer etter semesterstart.

Innsida

Innsida er NTNUs intranett. Siden er tilpasset hver enkelt student. Her legges det ut viktig informasjon til studenter, så gjør det til en vane å sjekke denne siden jevnlig. Du må ha NTNU-brukernavn og passord for å logge deg på innsida (https://innsida.ntnu.no).

 It`s learning

Dette er NTNUs "læringsplattform", et internettbasert system for kommunikasjon og formidling mellom studenter og faglærer. Informasjon om de enkelte emnene legges ut her. Alle studenter har tilgang til It`s learning via NTNUs intranett "Innsida". Du må undervisningsmelde deg i emnet på studweb for å ha tilgang til emnet på It`s learning.

 PC-saler

For å kunne bruke datamaskinene på PC-salene, må du få tildelt brukernavn og passord.

VEL MØTT TIL STUDIER VED INSTITUTT FOR VOKSNES LÆRING OG RÅDGIVNINGSVITENSKAP!

Orienteringsmøte august 2014

Her kan du laste ned presentasjonene fra orienteringsmøte den 14.8.2014: 

Presentasjon 1

Presentasjon 2

Hold deg oppdatert!

Som student har du selv ansvar til å holde deg oppdatert. Det finnes noen medier som hjelper deg med det:

Sjekk din stud-epostadresse jevnlig, siden det er den vi bruker for å sende ut informasjon. Du kan ordne det slik at epost du får dit, automatisk blir videresendt til din personlig epostadresse eller at du får den rett på datamaskinen din, se nettsidene fra Orakeltjenesten.

I tillegg bør du følge med på disse nettsider:
Studweb
Innsida
SVT-fakultetets For studenter
og på disse sidene til IVR. Her finner du informasjon om viktige endringer som gjøres i løpet av semesteret, og du får informasjon om ditt studieprogram (feks. informasjonsmøter mm).

Kontaktinformasjon

Telefon:
735 92800
Faks:
735 92801
Epost:
ivr@svt.ntnu.no
Hjemmeside:
http://www.ntnu.no/ivr
Besøksadresse:

Loholt allé 85
Paviljong B, Dragvoll

Postadresse:

NTNU
Institutt for voksnes læring og rådgivningsvitenskap (IVR)
Paviljong B
7491 Trondheim

Kontaktinformasjon

Telefon: 735 92800
Epost: ivr@svt.ntnu.no
Hjemmeside: http://www.ntnu.no/ivr

Besøksadresse:
Loholt allé 85
Paviljong B, Dragvoll

Informasjon om parkering

Postadresse:
NTNU
Institutt for voksnes læring og rådgivningsvitenskap
7491 Trondheim