Informasjon for studenter på bachelorprogram i rådgivning og voksnes læring

Timeplan

Timeplan for alle emner på bachelor i rådgivning og voksnes læring våren 2016 finnes på emnesidene under fanen "timeplan". På it's learning legges det ut forelesningsplaner som gir en detaljert oversikt over semesteret.

 

Ny student høsten 2015?

Som ny student får du tilsendt et brev med opplysninger om studiestart i slutten av juli. Informasjon legges også ut her på nettsidene våre nærmere studiestart.

Velkommen til oss!

 

Nødvendige formaliteter som bør ordnes tidlig i semesteret

1.Betal semesteravgift

studentweb finner du betalingsinformasjon du trenger for å kunne betale semesteravgiften.

Du trenger PIN kode og personnr for å logge deg på studentweb. Frist for betaling av semesteravgift er 15. september, men gjør det NÅ!

 2.Semesterregistrering/bekreftelse av utdanningsplanen

Du semesterregistrerer deg på studentweb. Alle studenter skal godkjenne en utdanningsplan som viser progresjonen i den planlagte utdanningen. Du melder deg også til eksamen på Studentweb. Frist for semesterregistrering og eksamensmelding er 15. september, men gjør det NÅ!

Trenger du hjelp med semesterregistreringen kan du få hjelp fra studiekonsulentene på SVT-fakultetet. Du kan møte dem på stand fra og med onsdag 12. august til fredag 21. august kl 09.00 - 15.00. Du finner standen på gata på Dragvoll (rett overfor matbutikken).

Får du problemer med utdanningsplanen etter 21. august kan du ta kontakt med SVT-fakultetet på 73 59 19 00 eller send en e-post til utdanningsplaner@svt.ntnu.no.

 3.Studiebevis

For å få utlevert/aktivert studiebevis må du ta med legitimasjon og semesterkort til byggsikring (Bygg 6. nivå 3). (Du må vente minst en uke fra betalt semesteravgift). Semesterkortet sendes til semesteradressen din.

Studiebevist brukes som studiebevis, lånekort til biblioteket, adgangskort til rom, lesesaler og ytterdører og til utskrifter.

 4. Brukerkonto

Du aktiverer brukerkonto ved å fylle ut og sende inn registreringsskjema. Når du aktiverer brukerkonto får du et brukernavn og passord. Brukernavnet og passordet gir deg et  tilgang til Innsida og It's learning.

Har du problemer med med aktiveringen av brukerkonto kan du få hjelp av Orakeltjenesten (skranke ved biblioteket på Dragvoll) Tlf: 73 59 18 10.

 

Studiehåndboka

Du kan lese i studiehåndboka på NTNUs nettsider. Studiehånboka inneholder informasjon om studiene og generelle bestemmelser du forventes å kjenne til som student.

Timeplaner og eksamensdatoer

Timeplanen for et emne finner du på emnesiden for hvert enkelt emne. Emnesiden finner du ved å søke opp emnet på kode eller emnenavn i NTNUs emnesøk. Her finner du oppdatert informasjon om timeplan, rom og eksamensdatoer, til enhver tid.

Informasjon om undervisning, pensum, frister og oppbygning av hvert enkelt emne legges ut på It`s learning av faglærer etter semesterstart.

Innsida

Innsida er NTNUs intranett. Siden er tilpasset hver enkelt student. Her legges det ut viktig informasjon til studenter, så gjør det til en vane å sjekke denne siden jevnlig. Du må ha NTNU-brukernavn og passord for å logge deg på innsida.

 It`s learning

It's learning er NTNUs læringsplattform. Det er et internettbasert system for kommunikasjon og formidling mellom studenter og faglærer. Informasjon om de enkelte emnene legges ut her. For å få tilgang til It's learning må du være undervisningsmeldt.

 PC-saler

For å kunne bruke datamaskinene på PC-salene, må du få tildelt brukernavn og passord.

 

Hold deg oppdatert!

Som student har du selv ansvar til å holde deg oppdatert.

Sjekk studenteposten din jevnlig. Når vi sender ut viktig informasjon til deg bruker vi denne e-posten. Du kan sette opp automatisk videresending fra studenteposten til din personlige epost. Se nettsidene til Orakeltjenesten for hvordan du gjør dette.

I tillegg bør du følge med på disse nettsider:
Studweb
Innsida
It's learning
SVT-fakultetets informasjonsider
IPL sine nettsider

Kontaktinformasjon

Telefon: 735 92800
Epost: ipl@svt.ntnu.no
Hjemmeside: www.ntnu.no/ipl

Besøksadresse:
Loholt allé 85
Paviljong B, Dragvoll

Informasjon om parkering

Postadresse:
NTNU
Institutt for pedagogikk og livslang læring
7491 Trondheim