Kybernetisk jubileumsdag fredag 7. november 2014

I år feirer Institutt for teknisk kybernetikk (ITK) sitt 60-års jubileum!

Vi regner vår fødsel tilbake til da instituttets grunnlegger, den legendariske professor Jens Glad Balchen, fikk sitt dosentur i reguleringsteknikk ved NTH i 1954.

Derfor arrangerer ITK en Kybernetisk jubileumsdag på fredag 7. november 2014. Denne dagen vil bestå av to hoveddeler:

• Kybernetisk fagdag kl. 09.30-16.00 i Glassgården, Elektrobygget på NTNU Gløshaugen
  • Kybernetisk festaften fra kl. 19.00 på Clarion Hotel Trondheim

Kybernetisk fagdag

Kybernetisk fagdag arrangeres fra kl. 09.30 i Glassgården, Elektrobygget på NTNU Gløshaugen. Fagdagen er gratis og åpen for alle interesserte.

Ti norske næringslivsbedrifter fra alle typer bransjer kommer for å snakke om spennende bruk av kybernetikk i praksis, om alt fra verdens minste helikoptre til verdens største styrte konstruksjon.

I forbindelse med fagdagen vil også ti av instituttets ph.d.-stipendiater presentere postere som viser hva de forsker på. Disse posterne stilles ut i vrimleområdet i Glassgården, og kan besøkes i de to pausene og lunsjen.

Programmet for Kybernetisk fagdag blir som følger:

Auditorium EL5 i Glassgården, Elektrobygget, NTNU Gløshaugen:

Auditorium EL3 i Glassgården, Elektrobygget, NTNU Gløshaugen: (NB! Skifte av auditorium)

Last ned PDF-versjon av programmet her

Kybernetisk festaften

Feirende Balchen på Segway, motiv utformet av Steinar Kraugerud Kybernetisk festaften arrangeres fra kl. 19.00 på Clarion Hotel Trondheim for instituttets ansatte, studenter og inviterte gjester.

Aperitiff vil serveres frem til kl. 19.30, da vi går til bords og to profesjonelle toastmastere guider oss gjennom kvelden.

Kleskode: Pent antrekk.