3-5 dagers leveringstid på det meste (med unntak av eksamensrelatert materiell)


Vi merker en økende etterspørsel på mange områder. For å kunne levere til avtalt tid har vi satt en leveringstid på minst 3 dager (unntatt masteravhandlinger og eksamensrelatert materiell - ta kontakt for å få kortere leveringstid på disse), og vi blir veldig glade hvis vi får enda litt mer tid på oss. Dette gjelder varer som skal hentes her eller leveres i Trondheimsområdet. Noen er vant til å få ting på veldig kort varsel, men vi opplever at hastejobber både går ut over kvaliteten og leveringsevnen overfor dem som har meldt inn sine oppdrag i god tid. Vi ber forståelse for at vi ønsker å ivareta alle våre kunder og oppdrag på best mulig måte.

Det vil fremdeles være mulig å få levert produkter på henholdsvis 2 (hasteoppdrag) og 1 (ekspressoppdrag)  dager, men da vil det påløpe et hastegebyr som avhenger av hvor mye det haster. Hastegebyret vil komme fram i kalkylen i bestillingssystemet vårt. Størrelsen på ordren og ledig kapasitet på huset må også tas i betraktning i slike sammenhenger. Vi kan imidlertid være behjelpelig med å bestille produksjon hos en av våre underleverandører, hvis det blir vanskelig å få det til her.

Transport av varer

Vi ber også kundene våre som skal ha levert varer om å beregne inn transporttid. Varer som skal sendes med posten tar nødvendigvis litt lengre tid enn det som kan leveres med bud. Da bør man ta med ytterligere dager i beregningen. 

NTNUs Transportavdeling bringer varer én gang pr. dag, ca. kl 12.00. 

NTNU Grafisk senter

Skranke- og telefontid
kl. 09.00- 15.00: 

735 96653

E-post
grafisksenter@ntnu.no

Postadresse
NTNU Grafisk senter
Dragvoll, 7491 Trondheim

Besøksadresse
Bygg 4, nivå 3
Edvard Bulls veg 1
7048 Trondheim

Åpningstider (se egen åpningstid for skranken)
Ordinær:
kl. 08.0015.45 (man. - fre.)

Stengt for lunsj: kl. 12.00-12.40

Sommertid fra 1. mai til
31. august: kl.08.0015.00

Romjula:
kl. 09.00 til 15.00

Facebook
facebook.com/ntnugrafisksenter