Minst 3 dagers leveringstid

Med unntak av eksamensrelatert materiell.

Vi merker en økende etterspørsel på mange områder. For å kunne levere til avtalt tid har vi satt en leveringstid på minst 3 dager (unntatt masteravhandlinger og eksamensrelatert materiell - ta kontakt for å få kortere leveringstid på disse), og vi blir veldig glade hvis vi får enda litt mer tid på oss. Dette gjelder varer som skal hentes her eller leveres i Trondheimsområdet. Noen er vant til å få ting på veldig kort varsel, men vi opplever at hastejobber både går ut over kvaliteten og leveringsevnen overfor dem som har meldt inn sine oppdrag i god tid. Vi ber forståelse for at vi ønsker å ivareta alle våre kunder og oppdrag på best mulig måte.

Det vil fremdeles være mulig å få levert produkter på kortere varsel, men da vil det påløpe et hastegebyr på 20%. Størrelsen på ordren og ledig kapasitet på huset må også tas i betraktning i slike sammenhenger. Vi kan imidlertid være behjelpelig med å bestille produksjon hos en av våre underleverandører, hvis det blir vanskelig å få det til her.

Vi ber også kundene våre som skal ha levert varer om å beregne inn transporttid. Varer som skal sendes med posten tar nødvendigvis litt lengre tid enn det som kan leveres med bud. Da bør man ta med ytterligere dager i beregningen.

Wed, 25 Nov 2015 08:22:07 +0100

Velkommen til NTNU Grafisk senter


Ditt naturlige valg for grafisk utforming, rådgivning og trykkeritjenester!
Når du benytter deg av NTNU Grafisk senter sine tjenester får du svært gode priser, rask service og fagfolk med god kompetanse både innen grafisk formgivning, trykk, førtrykk og ferdiggjøring. Som en intern tilbyder på NTNU kan vi benyttes fritt uten hensyn til NTNU sine rammeavtaler. Vi kan også bistå med å hente inn tilbud fra eksterne leverandører. For enkel priskalkulering og bestilling, benytt vårt bestillingssystem ved å følge lenkene under.


Bestille trykksaker:

» Bestille trykksak NTNU ansatt/student

NTNU ansatt/student: Dette gjelder alle ansatte og studenter som har NTNU e-post adresse (pålogging via Feide). Dette betyr at du bestiller trykksaker som skal belastes av et fakultet/institutt/avdeling ved NTNU. Alle interne kunder (som har K-sted) får MVA-fritak på våre tjenester, noe som gjør oss til en særdeles gunstig samarbeidspartner for NTNU.

» Bestille trykksak ekstern kunde

Eksterne kunder: Dette gjelder kunder som skal betale sine trykksaker privat og produktet ikke skal belastes et K-sted. Det vil da bli beregnet mva i tillegg til oppgitt pris i ordren. 


Informasjon om trykking av Masteroppgaver/Doktorgradsavhandling:

» Informasjon om trykking av Masteroppgave

» Informasjon om trykking av Doktorgradsavhandling


NTNU Grafisk senter samarbeider tett med NTNU sin kommunikasjonsavdeling, og har god kjennskap til NTNUs grafiske profil. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen fra idé og design — til ferdig trykking og distribusjon, eller publisering i digitale kanaler.

Over 40 års erfaring med produksjon av trykksaker og profileringsmateriell gjør
NTNU Grafisk senter til et naturlig valg for NTNUs studenter og ansatte.


Her er et lite utdrag fra gjesteboka vår.

 

 

Kontaktinformasjon
NTNU Grafisk senter

Telefon:
735 96653
735 96654

E-post:
grafisksenter@ntnu.no

Postadresse:
NTNU Grafisk senter
7491 Trondheim

Besøksadresse:
Bygg 4, nivå 3
Edvard Bulls veg 1
7048 Trondheim

Åpningstider
kl. 08.0015.45 (mandag - fredag).
Stengt for lunsj: kl. 12.00-12.40 (f.o.m 1. okt. 2015)

Sommertid fra 1. mai til 31. august:
08.00
15.00.

Facebook
facebook.com/ntnugrafisksenter

NTNU Grafisk senter

Har åtte faste ansatte, en i praksis og tre mediegrafiker-lærlinger.

Er medlem i Opplæringskontoret for teknologifag (OTEK) og ble godkjent som opplæringsbedrift i 1995.