Ditt naturlige valg for grafisk utforming, rådgivning og trykkeritjenester!


Når du benytter deg av NTNU Grafisk senter sine tjenester får du svært gode priser, rask service og fagfolk med god kompetanse både innen grafisk formgivning, trykk, førtrykk og ferdiggjøring. Som en intern tilbyder på NTNU kan vi benyttes fritt uten hensyn til NTNU sine rammeavtaler. Vi kan også bistå med å hente inn tilbud fra eksterne leverandører. For enkel priskalkulering og bestilling, benytt vårt bestillingssystem ved å følge lenkene til venstre.

NTNU Grafisk senter samarbeider tett med NTNU sin kommunikasjonsavdeling, og har god kjennskap til NTNUs grafiske profil. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen fra idé og design — til ferdig trykking og distribusjon, eller publisering i digitale kanaler.

Over 40 års erfaring med produksjon av trykksaker og profileringsmateriell gjør NTNU Grafisk senter til et naturlig valg for NTNUs studenter og ansatte.

Kontaktinformasjon

Telefon:
735 96653
735 96654

E-post:
grafisksenter@ntnu.no

Postadresse:
NTNU Grafisk senter
7491 Trondheim

Besøksadresse:
Bygg 4, nivå 3
Edvard Bulls veg 1
7048 Trondheim

Åpningstider
kl. 08.0015.45 (mandag - fredag).
Stengt for lunsj: kl. 12.00-12.40

Sommertid fra 1. mai til
31. august: 08.00
15.00.

Facebook
facebook.com/ntnugrafisksenter

NTNU Grafisk senter

Har 13 ansatte med kompetanse innen grafisk design, webdesign, illustrasjon, trykk, førtrykk, ferdiggjøring og rådgivning.

Er medlem i Opplæringskontoret for teknologifag (OTEK) og ble godkjent som opplæringsbedrift i 1995, og har i dag 2 mediegrafiker-lærlinger.