ungdommens forskernatt ved NTNU

Researchers' Night 2017

– Fredag 29. september

Bilde fra Researchers' Night, Ungdommens forskernatt på NTNU

Ungdommens forskernatt på NTNU

Fredag 29. september kl. 19-23. gjentar vi suksessen fra tidligere år og inviterer elever og lærere fra videregående skoler (1.-3. trinn) og folkehøgskoler i Trøndelag til et åpent Realfagbygg – fylt med forskningsaktiviteter tilpasset ungdommen.

NTNU-ansatte og -forskere fra NTNUs ulike fagmiljøer vil også i år stå klare til å ønske dere velkommen til Researchers’ Night – ungdommens forskernatt.

Påmelding til Ungdommens forskernatt ved NTNU er nå avsluttet og arrangementet er fulltegnet. 

Det er alltid opplevelsen av generell forskning, naturvitenskap og teknologi i praksis som er i fokus på ungdommens forskernatt, hvor nysgjerrighet og interaktivitet er viktige stikkord. Besøkende vil få mange spennende smakebiter på hva som skjer innenfor veggene på NTNU.

Researchers' Night er en del av Forskningsdagene, og arrangeres alltid en fredag i slutten av september.
Tema for årets Forskningsdager er «verdier». Dette lar vi oss selvsagt inspirere av – noe som vil gjenspeiles i flere av kveldens aktiviteter.


Siste RN-nytt!

 • Ny inngang
  Inngang til Realfagbygget via Kjemiblokkene! På grunn av arbeid i Høgskoleringen og på Realfagbyggets fasade er inngangen til Researchers' Night i Sem Sælands vei 10.
 • Fulltegnet arrangement.
  Påmeldingen er avsluttet og arrangementet er fulltegnet for i år. Vi er svært glade for at så mange har lyst til å være med oss denne kvelden! Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke ta i mot mer enn 1100 besøkende. 
 • Spennende program!
  Enheter fra hele NTNU, pluss eksterne samarbeidspartnere, har meldt inn aktiviteter til årets arrangement. Dette blir et knallprogram!
 • Tema for Forskningsdagene 2017 er Verdier
  Årets tema handler om hvordan vi forvalter ressursene våre, og hvordan vi kan skape nye verdier. Både på land, og i havet. Vi snakker ikke bare om økonomiske verdier her, men om verdier som gir identitet, verdier i et velferdssystem eller verdien av god helse. På Ungdommens forskernatt vil nok flere av aktivitetene la seg inspirere av årets tema. Les mer om årets tema på Forskningsdagene.no
   
 • Følg oss på Facebook!

Tue, 19 Sep 2017 22:37:30 +0200

Researchers' Night

EU-flagg, lenker til Researchers Night på www.forskningsdagene.no NTNU har arrangert Researchers' Night siden dette ble arrangert for første gang i Norge, høsten 2005. Researchers' Night for ungdom - ungdommens forskernatt ved NTNU, har årlig tiltrukket seg opp til 1200 besøkende, og har vært Norges største Researchers' Night - arrangement i flere år.


Påmelding

Påmelding til Ungdommens forskernatt ved NTNU er nå avsluttet. Arrangementet er fulltegnet.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om arrangementet, ta kontakt med prosjektgruppen for Researchers' Night på NTNU:

Følg oss på facebook :)

Besøk Researchers' Night sin Facebookside!

Se bidene fra Researchers' Night 2016

Forskningsdagene – har som mål å skape begeistring og forståelse for forskningen. Researchers' Night arrangeres som en del av Forskningsdagene. Les mer om Forskningsdagene...

Undommens forskernatt ved NTNU støttes økonomisk av Norges forskningsråd, Forskningsdagene, NTNU og Samarbeidsforum.