ungdommens forskernatt ved NTNU

Researchers' Night 2017

– Fredag 29. september

Ungdommens forskernatt på NTNU

Fredag 29. september kl. 19-23. gjentar vi suksessen fra tidligere år og inviterer elever og lærere fra videregående skoler (1.-3. trinn) og folkehøgskoler i Trøndelag til et åpent Realfagbygg – fylt med forskningsaktiviteter tilpasset ungdommen.

NTNU-ansatte og -forskere fra NTNUs ulike fagmiljøer vil også i år stå klare til å ønske dere velkommen til Researchers’ Night – ungdommens forskernatt.

Researchers' Night på NTNU i Trondheim krever forhåndspåmelding. Påmeldingsnettsiden åpner i begynnelsen av september. Mer informasjon kommer.

Det er alltid opplevelsen av generell forskning, naturvitenskap og teknologi i praksis som er i fokus på ungdommens forskernatt, hvor nysgjerrighet og interaktivitet er viktige stikkord. Besøkende vil få mange spennende smakebiter på hva som skjer innenfor veggene på NTNU.

Researchers' Night er en del av Forskningsdagene, og arrangeres alltid en fredag i slutten av september.
Tema for årets Forskningsdager er «verdier». Dette lar vi oss selvsagt inspirere av – noe som vil gjenspeiles i flere av kveldens aktiviteter.Følg oss på facebook :)

Besøk Researchers' Night sin Facebookside!

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om arrangementet, ta kontakt med prosjektgruppen for Researchers' Night på NTNU:

Forskningsdagene – har som mål å skape begeistring og forståelse for forskningen. Researchers' Night arrangeres som en del av Forskningsdagene. Les mer om Forskningsdagene...

Undommens forskernatt ved NTNU støttes økonomisk av Norges forskningsråd, Forskningsdagene, NTNU og Samarbeidsforum.