Cardiac Exercise Research Group (CERG)

- K.G. Jebsen - Senter for hjertetrening

The Cardiac Exercise Research Group ble etablert i januar 2008 og er en forskningsgruppe ved Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk ved NTNU. Fra 2011 fikk gruppen status som et av K.G Jebsen sentre for medisinsk forskning, noe som gir muligheter for videre forskning og utvikling. Gruppen ledes av professor Ulrik Wisløff og består av rundt 50 ansatte.

Mer om CERG 


fitness calc

 

Prøv våre populære 
VO2max- og makspuls-
kalkulatorer. 

 

4x4 Intervalltrening

 

 


K.G. Jebsen - Senter for hjertetrening.

K.G. Jebsen

Siden 2010 har Cardiac Exercise Research Group mottatt 4 millioner kroner per år frem til 2014 fra stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen. Bevilgningen har gjort det mulig å etablere K.G. Jebsen Center of Exercise in Medicine, som har til hensikt å gjennomføre forskning av topp internasjonal kvalitet hvor et samarbeid mellom forskere og leger med forskjellig kompetanse samles om ett felles mål: nemlig bedret hjertehelse i befolkningen.


UNIKARD

UNIKARD er en nasjonal satsning på hjerte- og karforskning som koordineres fra K.G. Jebsen - senter for hjertetrening. Prosjektet vil vare fra 2012-2015, og har sin egen blogg med mye spennende forskningsnytt. UNIKARD

 


 


Kontakt oss

Facebook