Festmøte og hundre års grunner til å feire

Festmøtet er et av de store høydepunktene ved NTNU. Vi feirer oss selv, og ikke minst feirer vi våre nye doktorer.  De representerer det viktigste et universitet bidrar med til samfunnet, nemlig de kandidatene som forlater oss med kunnskap og kompetanse.

I jubileumsåret 2010 har vi ekstra god grunn til å feire – 100 år i vitenskapens, kunnskapens og formidlingens tjeneste. Den tradisjonelle rektortalen ble preget av denne historien.  Talen i sin helhet kan du lese her: Rektors tale på Festmøtet 2010 200510.

Stikkord: ,

1 kommentar

URL for tilbakesporing | RSS feed for kommentarer

1. Øyvind Aschehoug sier:

Kjære rektor,
    Arkitektavdelingen hadde en tid tilbake en avdelingsforkvinne, Birgit Cold, som alltid passet på at NTHs rektor i alle offisielle anledninger, som ved immatrikulering, nevnte arkitektutdanningen sammen med sivilinegiørutdanningen. Hun ble kjent for dette! Jeg kan ikke se at du har nevnt oss i din tale ved festmøtet, og det har også vår dekanus bemerket. Så her er altså 2 ingeniører ved vårt fakultet som minner deg på at vi eksisterer!