Velfortjent pris for rekruttering – gratulerer!

Vi leter som kjent etter de gode hodene overalt. – mange har vel fått med seg dette slagordet. For dette, og det som er knyttet til det, har NTNU nå fått merket for god design, og er nominert til Norsk Designråds hederspris.

Torsdag ble NTNU tildelt Merket for god design for rekrutteringskampanjen ”Vi leter etter de gode hodene overalt”.  Det er Norsk Designråd som står bak utmerkelsen. Merket for god design er et kvalitetsstempel og en anerkjennelse for vellykket bruk av design for å skape innovative produkter og løsninger.

Det er svært gledelig at vårt studentrekrutteringsarbeid får slik nasjonal anerkjennelse. Og den er etter min mening vel fortjent. Det er hardt og systematisk arbeid som ligger bak utviklingen av kampanjen, og evalueringer vi selv har gjort, viser at vi når frem. Elever i videregående skole blir interesserte i oss, og søker utfyllende informasjon, noe som igjen danner grunnlag for å søke studier hos oss.

Seksjon for rekruttering og opptak ved Studieavdelingen har hatt ansvaret for utviklingen av kampanjen. Kunnskap om målgruppen er kombinert med god kjennskap til NTNU som organisasjon. Resultatet er en sammensatt og treffende kampanje som passer for vårt komplekse universitet. Alle fakultetene har vært med i utviklingsprosessen og teamarbeid er en av suksessfaktorene. Kampanjen er godt mottatt blant ansatte og studenter – og er flittig i bruk.

Søkertallene er gode for NTNU. I fjor hadde mer enn ti prosent av alle som søkte gjennom Samordna opptak, NTNU som førstevalg. De gode hodene vil gjerne bryne seg på utfordringer og skape nye løsninger for fremtiden – her hos oss.

Jeg gratulerer alle gode krefter som har vært med på å utvikle og ta i bruk kampanjen. Med slik anerkjennelse for vårt studentrekrutteringsarbeid, er det bare å fortsette det gode arbeidet. Vi ser med spenning fram mot årets søkning også.

Se kampanjen

Prisnominasjon

Mer om Merket for god design

Stikkord: , , , , , , , , , , ,