Bakgrunn og aktiviteter

Fagfelt/arbeidsområde

  • Produktutvikling og sensorisk analyse
  • Ølbrygging og drikkelære
  • Laboratoriekurs
  • Bacheloroppgaveveiledning
  • Ansvar for prosesslaboratorium, Grovkjøkken og Sensorisk laboratorium

Kompetanse

  • Master i Industriell matproduksjon, Beskrivende sensoriske metoder NMBU
  • Bachelor i næringsmiddelteknologi HiST
  • Vinkelnerutdannelse HiS

Arbeidserfaring

  • HiST
  • Vinmonopolet
  • Tine
  • Arcus

Vitenskapelig, faglig og kunstnerisk arbeid

Et utvalg av nyere tidsskriftspublikasjoner, kunstneriske produksjoner, bok, inklusiv bokdeler og rapport-del. Se alle publikasjoner i databasen

Rapport/avhandling

  • Waldenstrøm, Lene; Hersleth, Margrethe; Tomasco, Paula Alejandra Varela. (2015) Descriptive sensory methods, comparison and use of selected tests. 2015.