Tilbyr Norges mest omfattende studietilbud

NTNU og høgskolene i Gjøvik, Sør-Trøndelag  og Ålesund fusjonerer 1. januar 2016. Allerede fra i dag av kan alle potensielle studenter finne det totale studietilbudet for det nye NTNU samlet på NTNUs nettsted.

(Pressemelding torsdag 1. oktober 2015)

Se studieprogrammene her: Norske studieprogram I Engelske studieprogram

Søkere til høyere studier begynner tidlig å orientere seg i studietilbudet. Derfor har det vært viktig for fusjonspartnerne å få på plass det totale studietilbudet så snart som mulig i høst.

– Vi er stolte over at vi allerede nå kan vise frem vårt samlede studietilbud. Vi håper at de som skal begynne å studere til neste år, lett finner det de ønsker å søke på, sier Berit Kjeldstad, prorektor for utdanning ved NTNU.

NTNU tilbyr etter fusjonen hele 406 studieprogram og har dermed det største tilbudet av studieprogram i landet.

• 270 studieprogram fra NTNU
  • 43 studieprogram fra Høgskolen i Gjøvik
  • 29 studieprogram fra Høgskolen i Ålesund
  • 64 studieprogram fra Høgskolen i Sør-Trøndelag

Lista over studieprogram spenner fra Afrikakunnskap til Økonomistyring. De tre høgskolene bringer med seg fag som for eksempel anestesisykepleie, informasjonssikkerhet, skipsdesign og shippingledelse.

Kontakt:

Berit Kjeldstad, prorektor for utdanning ved NTNU